Lydhealing

Lydhealing


Vi kan skape en ny virkelighet for oss selv og for andre fordi lyd forandrer hjernens tilstand. Fra det øyeblikket du hører lyden er det mindre enn 1/6000 del av et sekund at lyden når fram til hver eneste celle i kroppen. Det er en sammenheng mellom lyd, biologi og sensitivitet. Lyd aktiviserer høyre del av hjernen, d.v.s. intuisjon, følelser, sensitiv oppfatning. Lyd virker umiddelbart. Kroppen pulserer alltid.


LYD ER KROPPENS URSPRÅK

Lyd når gjennom nervene fra øret direkte til følelsesområdet i hjernen uten å bli evaluert på forhånd. Den virker umiddelbart. Også i områder som kanskje er tabu og ikke tilgjengelig for bevisstheten har lyd en virkning. Mennesket lever i et felt av viten, selv om vi ikke får informasjon gjennom bevisst tankegang.

Å jobbe med lyd på en sensitiv måte viser at den kan berøre hvor ingenting annet kan nå fram. Lyden finner veien direkte inn i områder som kan være traumatisert og separert / splittet. Den virker helt uberørt av dømming og evaluering. Om vi synes det høres fint ut eller ei. Lyden berører og den føles alltid rett og sann.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.12 | 10:30

Hei jeg ønsker å komme i kontakt med deg vedrørende healing

...
28.11 | 10:17

Hei , jeg lurer litt på og en behandling Chakra. Hva går det ut på og hvor mye koster det? Har du kontor på bryne? Jeg bor der. Kan du nås på telefon

...
09.04 | 22:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :)
Mvh Anette

...
13.09 | 23:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva det gikk ut på i sin helhet.En kjempebra side.

...
Du liker denne siden