Litt om meg...


Jeg er et gudommelig vesen og stråler av universets lys og kjærlighet.

  Jeg er født i Tvillingenes tegn og tigerens år, har tre barn og fem barnebarn. Er gift på ny og har brei livs- erfaring. Jeg har i en årrekke gjort personlig healing / terapi og har etter hvert utviklet egne metoder med grunnlag i Reiki, Hvit Tids Healing, Kirugisk healing, Engle kort, Klarsyn, Kanalisering og Krystall Healing. Behandlingene skjer intuitivt. 

Jeg er Reiki mester / lærer, Rebirthing terapeut, kursleder og terapeut på hel tid. 

Er registrert godkjent healer i Norges Healer Forbund. Jeg har jobbet 28 år i butikk yket som kvelds ansvarlig og ferskvare sjef.

 


Min Praksis.


Jeg har 5 dagers arbeidsuke,  Jeg annonserer ikke gjennom aviser, men de som henvender seg har som regel hørt om meg via andre som har fått hjelp. Jungeltelegrafen og folkemunne arbeider for meg. 

Min praksis: Bente Bergene - Healing and Chakra Terapi er registrert i Brønnøysund registeret med organisasjons nr 992 235 578. Jeg er medlem og Registrert Godkjent Healer av DNH (Det Norske Healer Forbund). 

Litt om DNH:
Det Noske Healer forbund (DNH) er en fagorganisasjon for healere. Fokus er på healing, helsefremmende arbeid og kvalitetssikring innenfor fagområdet. DNH er en aktiv brobygger mellom konvensjonell medisin (skolemedisin) og tradisjonell medisin (komplementær og alternativ medisin) - KAM. Det Noske Healer forbund (DNH) er godkjent av Helsedirektoratet som utøverorganisasjon i medhold av forskrift om frivillig registerordning for utøvere av alternativ behandling.

www.healing.no (DNH)

Jeg bruker autorisert regnskapsfører Arny Undheim i min praksis.

Jeg har kontor og praksis i Sandtangen 2, Bryne  (se kart, Hoved side- ChakraTerapi Bryne)


Priser på timer/konsultasjoner ligger på linje med andre selvstendig næringsdrivende og jeg betaler skatt av tjenestene. Innbetaling av timer skjer via konto, betalingsterminal eller kontant.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

09.04 | 22:58

Kjære Bente. Tusen takk for healing-timen idag :)
Mvh Anette

...
13.09 | 23:24

Dette var intressant lesning.Har hørt om det,men aldri helt visst hva det gikk ut på i sin helhet.En kjempebra side.

...
25.08 | 01:50

Flott Kjære! Stå på )))

...
08.11 | 13:43
Reaburting har mottatt 3
Du liker denne siden